Vlaamse Amateurmuziekorganisatie vzw
Vlamo is de organisatie die de instrumentale amateurmuziekbeoefening binnen de Vlaamse Gemeenschap wil valoriseren, als een volwaardige discipline binnen de amateurkunstensector en binnen het brede veld van kunst en cultuur.

Harmonie.Go2.Be is een leuke Belgische portaalsite die de ambitie heeft een kwalitatief overzicht te bieden van alles wat het internet te bieden heeft. Het harmonie-gedeelte is een startpagina met Vlaamse muziekverenigingen als doelgroep.
Belgische Site Voor Hoornblazers
Op deze website kunnen hoornisten en alle anderen informatie vinden over de hoorn als muziekinstrument; van de prehistorische sjofar tot de huidige moderne Franse hoorn. Verder vindt u allerlei nuttige tips, afbeeldingen, hoornmuziek, links naar allerlei sites, muziektermen en een hoornagenda, waar u een activiteit kunt aanmelden.Opmerking: Wij zijn ten allen tijde bereid links te vermelden dewelke bi-directioneel zijn en op voorwaarde dat er vanwege onze bestuursleden geen bezwaren worden gemaakt. Hebt u interesse om onze site te vermelden op uw site en wenst u van ons het omgekeerde, stuur dan even een mailtje naar onze webmaster.